صحه گذاری اقدامات کنترلی
✅ صحه گذاری اقدامات کنترلی (ایزو 22000)
✅ تیم ایمنی غذا باید صحه گذاری کند که اقدامات کنترلی منتخب (زیرمنوی پیشین ایزوسافت) از توانایی دستیابی به کنترل موردنظر خطر(های) بارز ایمنی غذا برخوردارند. این صحه گذاری باید پیش از اجرای اقدام(های) کنترلی و ترکیب اقدامات کنترلی که مشمول برنامه کنترل خطر (زیرمنوی بعدی ایزوسافت) میشوند و پس از هر تغییری در آنها انجام شود.
✅ اگر نتیجه صحه گذاری نشان دهد که اقدام(های) کنترلی نمیتوانند به کنترل موردنظر دست یابند، تیم ایمنی غذا باید اقدام(های) کنترلی و ترکیب(های) اقدام(های) کنترلی را اصلاح و ارزیابی مجدد کند.
✅ تیم ایمنی غذا باید روش صحه گذاری و شواهد کنترل اقدام(های) کنترلی برای دستیابی به کنترل موردنظر را بعنوان اطلاعات مدون در این بخش از ایزوسافت نگهداری کند.
✅ یادآوری: اصلاح می تواند شامل تغییراتی در اقدام(های) کنترلی (برای مثال پارامترهای فرآیند، سخت گیری و یا ترکیب آنها) و یا تغییر(هایی) در فناوری های تولید برای مواد اولیه، ویژگی های محصول نهایی، روش های توزیع و مصرف موردنظر محصول نهایی باشد.