روش ارزیابی خطر
✅ ایزو 22000
✅ برای تعیین اینکه آیا پیشگیری یا کاهش خطر تا سطوح قابل قبول ضروری است سازمان باید برای خطر شناسایی شده ایمنی غذا، یک ارزیابی خطر انجام دهد
✅ یک روش ساده، درنظرگرفتن سه حالت کم (1)، متوسط (2) و زیاد (3) برای احتمال وقوع و شدت پیامد هر خطر ایمنی غذاست بطوری که عدد ریسک بروز خطر از حاصلضرب احتمال در شدت خطر بدست آمده و غیر از ریسکهای کم (1 یا 2) و یا متوسط (3 و 4) میتوان برای ریسکهای بالا (6 یا 9) اقدام کنترلی درنظر گرفت.
✅ روش ارزیابی خطر فوق الذکر (9 حالته) و یا روشهای دیگر مورد استفاده توسط تیم ایمنی باید تشریح و بعنوان اطلاعات مدون در این بخش از ایزوسافت نگهداری شود.