سامانه و نرم افزار تحت وب ایزوسافت
  • درباره ما
  • راهنمای سایت
  • تماس با ما
عضویت و استفاده رایگان
ورود به ناحیه کاربری
۵۴ ۲۷ ۹۱۰۰ (۰۲۱)

  1. راهنمای سایت
  2. عناوین بندها/الزامات استاندارد
  3. عملیات
  4. روش ارزیابی خطر

روش ارزیابی خطر

✅ ایزو 22000


✅ برای تعیین اینکه آیا پیشگیری یا کاهش خطر تا سطوح قابل قبول ضروری است سازمان باید برای خطر شناسایی شده ایمنی غذا، یک ارزیابی خطر انجام دهد

✅ یک روش ساده، درنظرگرفتن سه حالت کم (1)، متوسط (2) و زیاد (3) برای احتمال وقوع و شدت پیامد هر خطر ایمنی غذاست بطوری که عدد ریسک بروز خطر از حاصلضرب احتمال در شدت خطر بدست آمده و غیر از ریسکهای کم (1 یا 2) و یا متوسط (3 و 4) میتوان برای ریسکهای بالا (6 یا 9) اقدام کنترلی درنظر گرفت.

✅ روش ارزیابی خطر فوق الذکر (9 حالته) و یا روشهای دیگر مورد استفاده توسط تیم ایمنی باید تشریح و بعنوان اطلاعات مدون در این بخش از ایزوسافت نگهداری شود.


درباره ما   راهنمای سایت   تماس با ما   عضویت و استفاده رایگان   ورود به ناحیه کاربری  
© تمام حقوق مادی و معنوی این محصول متعلق به ایزوسافت می باشد.